Saturday, June 8, 2013

Lovely Mini Album

Hello, I am back.

This time I wanna show you my mini album. I just got a chance to upload know me a busy bee mom  *grins*

This album is about my "baby" children. Starting from the baby moment. I just take few pictures as it not gonna be enough space on this album

The album itself bought from Made With Love, Jakarta. And I just add the embellishment and stuffs on it. Anyway pls take a look my simple mini album. Enjoy!

Friday, May 10, 2013

Son, You are ready to Fly..

Green tone is the theme of my layout here, and if you are bored with blue theme for boys, try this color Green
Dears, till not believe that you are going to be a Man, but you are still my BOY..still my baby boy. I hope you like the layout I made for you

This time I play with washi tapes as a back ground of my layout, canvas fabric frame from Maggie Holmes collection

Again adding a wooden tile border from prima marketing, and the pop up baloon is from Basic Grey.. and a touch of metal brad. 

My Brother My Best Buds

 I supposed to update every layout that I made in here in my blog...but what can I say, I have two hands and one head and they all both busy like I wish there were 8 days in a week..hahahaa

The photo of my Daugther and my Son was taken during the holiday at Ujung Genteng, Sukabumi - last April 2013. I really like the photo that I shoot.

Oh so then  as a back ground I'm using prima masking and swipe a modelling paste on but it not too thick ..randomly, let it dry for a while 

 I stitch the photo after I layered the tag and I let the thread unfinished as I don't want a tidy finish on my layout. Umm.. I guess the paper is one of American Craft brand, from Dear Lizzy's
I do like wooden Icon and arrows die cut , Tags, and I like brads it give a cuteness touch in here
I made the rosette flower my self, add a small doily punch out and top it with pop up Star sticker.

I think the layout is very simple, Isn't it :P

Thursday, April 25, 2013

Blog Walking Today

Hello everyone...

Memulai status dengan menjadi blogwalkers...ternyata banyak sekali blogs yang di buat oleh lokal people..I mean Indonesians citizens yang keren-keren dan yahuuuud untuk di follow terus beritanya...mereka kreatif, punya banyak idea...banyak cerita juga, ah pokonya bagus

anyway, salah satu nya yang saya suka adalah blog nya Nike dan Miranti. Ini alamat blog nya Blog mereka sangat clean dan simple, tapi ulasannya banyak. Tentu saja, karena nama blog nya Living Loving ya jadi ceritanya tentang hidup dan kehidupan yang super enjoyable di bahas dengan ringan dan krispi..hehehe emang nya makan potato chips..

Banyak sekali yang bisa di temui disini, mulai dari photography, cooking/recipes, DYI/Craft, Travels, Inspiration and more

  Penasaran...hehehee...pls go  visit their lovely blog here


Saturday, April 20, 2013

Hello Blog

Hellow Blog...

Sudah lama dirimu gak kusapa...mudah-mudahan belom bulukan atau berkarat yaa..hehehe
maklum sekarang sibuk..hmm sibuk apa ya...(alasan kali yaa)...mau sih seperti temen-temen yang lain, bisa setiap hari update...tapi ternyata aku gak bisa ngikutin..banyaak aja alasan untuk gak update Blog..

Janji untuk frequently update gak pernah terlaksana..hahaha...anyway buswey ...aku mau update lagi tapi gak tiap hari...minimal 1x sebulan..halaaah lama bener ya...dari pada ga update.

so.. see you guyss